SAGAR TARTA / TARTA DE MANZANA
OSAGAIAK
- Buittoni hostore masa.
- 4 arrautza.
- 500ml esne.
- 40g maizena.
- 100g azukre.
- 2-3 sagar (tamainaren araberakoa).
- Banilla-esentzia (nahi izanez gero).
ELABORAZIOA
- Osagai guztiak nahastu.
- Irakite punturarte berotu. Irabiatu orea loditu arte.
- Ipini hostorea molde batean eta sardexka batekin ziztatu.
- Orea gehitu.
- Sagarrak zati finetan zatitu eta gainetik jarri.
- Labean sartu. 180º 20-30 minutuz.
- Labetik atera eta melokotoi marmelada jarri.
- On egin!
INGREDIENTES
- 1 masa de hojaldre de Buittoni.
- 4 huevos.
- 500 ml de leche.
- 40g. de Maizena.
- 100g. de azúcar.
- 2-3 manzanas.
- Esencia de vainilla (si se quiere).
ELABORACIÓN
- Mezclar todos los ingredientes.
- Llevar todo a ebullición hasta que espese sin parar de remover.
- Poner el hojaldre en el molde. Pinchar con el tenedor.
- Añadir la masa.
- Colocar por encima los trocitos de manzana previamente troceados.
- Meter en el horno a 180º durante 20 o 30 minutos.
- Una vez hecha, pintar por encima con mermelada de melocotón.
- On egin!
AMAIERAKO EMAITZA / RESULTADO FINAL
Comentarios
Publicar un comentario