KITXEA / QUICHÉ
OSAGAIAK
- Irina (apur bat).
- Buitonni hostore masa (kitxeak egitekoa).
- 3 arrautza.
- 200g. Ideal esnea.
- 200g txanpiñoi.
- 200g gazta birrindua.
- Oilasko - bularki bandeja bat.
ELABORAZIOA
- Txanpiñoiak zatitu eta sueztitu.
- Oilasko-bularkia zatitu eta sueztitu.
- Moldean irina hautseztatu.
- Hostorea jarri moldearen barruan. Orea ez da moldetik irten behar.
- Sardexka batekin orea ziztatu.
- Arrautzak irabiatu ontzi handi batean. Gehitu gazta eta esnea. Ondo nahastu. Txanpiñoiak eta oilaskoa gehitu.
- Ontziko edukia moldean jarri kontu handiz.
- Labea berotu (200º). Berotu denean, kitxea sartu eta itxaron 25 minutuz.
- Denbora igaro denean labetik atara eta... jateko prest!!!!!!!!!
- On egin!!!!
INGREDIENTES
- Harina (un poco).
- 1 pasta de hojaldre Buitonni (especial para quichés).
- 3 huevos.
- 200gr de queso rallado para fundir.
- 200 grs. de leche ideal.
- 1 bandeja (200gr aprox.) de champiñones.
- 1 bandeja de pechugas de pollo.
ELABORACIÓN
Trocear los champiñones y pochar.
Trocear las pechugas y saltear.
Manchar el molde (por el interior) con harina espolvoreada.
Colocar la pasta en el molde (evitar que los bordes salgan fuera del molde).
Pinchar la masa con un tenedor.
Batir los huevos en un recipiente grande. Añadir la leche ideal y el queso rallado. Mezclar bien. Añadir el pollo y el bacón.
Echar el contenido al molde.
Precalentar el horno a 200º con calor arriba y abajo. Meter el molde durante 25 minutos.
Cuando este hecho sacarlo del molde y… ¡¡¡¡listo para comer!!!!
¡On egin!
AMAIERAKO EMAITZA / RESULTADO FINAL
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