KITXEA / QUICHÉ

 KITXEA / QUICHÉ



OSAGAIAK
  • Irina (apur bat).
  • Buitonni hostore masa (kitxeak egitekoa).
  • 3 arrautza.
  • 200g. Ideal esnea.
  • 200g txanpiñoi.
  • 200g gazta birrindua.
  • Oilasko - bularki bandeja bat.

ELABORAZIOA
  • Txanpiñoiak zatitu eta sueztitu.
  • Oilasko-bularkia zatitu eta sueztitu.
  • Moldean irina hautseztatu.
  • Hostorea jarri moldearen barruan. Orea ez da moldetik irten behar.
  • Sardexka batekin orea ziztatu.
  • Arrautzak irabiatu ontzi handi batean. Gehitu gazta eta esnea. Ondo nahastu. Txanpiñoiak eta oilaskoa gehitu.
  • Ontziko edukia moldean jarri kontu handiz.
  • Labea berotu (200º). Berotu denean, kitxea sartu eta itxaron 25 minutuz.
  • Denbora igaro denean labetik atara eta... jateko prest!!!!!!!!!
  • On egin!!!!




INGREDIENTES
  • Harina (un poco).
  • 1 pasta de hojaldre Buitonni (especial para quichés).
  • 3 huevos.
  • 200gr de queso rallado para fundir.
  • 200 grs. de leche ideal.
  • 1 bandeja (200gr aprox.) de champiñones.
  • 1 bandeja de pechugas de pollo.

ELABORACIÓN

  • Trocear los champiñones y pochar.


  • Trocear las pechugas y saltear.


  • Manchar el molde (por el interior) con harina espolvoreada.


  • Colocar la pasta en el molde (evitar que los bordes salgan fuera del molde).


  • Pinchar la masa con un tenedor.


  • Batir los huevos en un recipiente grande. Añadir la leche ideal y el queso rallado. Mezclar bien. Añadir el pollo y el bacón. 


  • Echar el contenido al molde.


  • Precalentar el horno a 200º con calor arriba y abajo. Meter el molde durante 25 minutos.


  • Cuando este hecho sacarlo del molde y… ¡¡¡¡listo para comer!!!!


  • ¡On egin!




AMAIERAKO EMAITZA / RESULTADO FINAL




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