ITSASOKO FRUITUEN EMULTSIOA / EMULSIÓN DE FRUTOS DEL MAR


 ITSASOKO FRUITUEN EMULTSIOA / EMULSIÓN DE FRUTOS DEL MAR




OSAGAIAK:
  • 4 arrautza.
  • 4 atun-lata eskabetxe.
  • 3 edo 4 tipuleta.
  • 4 chatka pakete.
  • Maionesa.
  • Tipulina.
  • Ogi txigortu borobila eta fina (Recondo).

ELABORAZIOA:
  • Arrautzak egosi.
  • Arrautzak zuritu.
  • Osagai guztiak ondo txikitu.
  • Bol batean nahastu.
  • Maionesa gehitu eta ondo nahastu.
  • Ogi txigortuaen gainean jarri.
  • Tipulina apur batekin hautseztatu.
  • On egin!


INGREDIENTES:
  • 4 huevos.
  • 4 latas de atún en escabeche.
  • 4 paquetes de chatka.
  • Mayonesa.
  • Cebollino.
  • Panecillos tostados (Recondo).

ELABORACIÓN:
  • Cocer los huevos.
  • Pelar los huevos.
  • Picar muy bien todos los ingredientes.
  • Mezclar en un bol.
  • Añadir la mayonesa y mezclar bien.
  • Colocar sobre los panecillos.
  • Espolvorear un poco de cebollino por encima para decorar.
  • On egin!




AMAIERAKO EMAITZA / RESULTADO FINAL

Irakasle eguna ospatzeko, eskola guztiko irakasle eta langileentzat sukaldatu dugu. Hona hemen argazki gutxi batzuk:

Para celebrar el  día del/la profesor/profesora, hemos cocinado para toda la plantilla. A continuación os mostramos unas pocas  fotos:


Comentarios