ITSASOKO FRUITUEN EMULTSIOA / EMULSIÓN DE FRUTOS DEL MAR
OSAGAIAK:
- 4 arrautza.
- 4 atun-lata eskabetxe.
- 3 edo 4 tipuleta.
- 4 chatka pakete.
- Maionesa.
- Tipulina.
- Ogi txigortu borobila eta fina (Recondo).
ELABORAZIOA:
- Arrautzak egosi.
- Arrautzak zuritu.
- Osagai guztiak ondo txikitu.
- Bol batean nahastu.
- Maionesa gehitu eta ondo nahastu.
- Ogi txigortuaen gainean jarri.
- Tipulina apur batekin hautseztatu.
- On egin!
INGREDIENTES:
- 4 huevos.
- 4 latas de atún en escabeche.
- 4 paquetes de chatka.
- Mayonesa.
- Cebollino.
- Panecillos tostados (Recondo).
ELABORACIÓN:
- Cocer los huevos.
- Pelar los huevos.
- Picar muy bien todos los ingredientes.
- Mezclar en un bol.
- Añadir la mayonesa y mezclar bien.
- Colocar sobre los panecillos.
- Espolvorear un poco de cebollino por encima para decorar.
- On egin!
AMAIERAKO EMAITZA / RESULTADO FINAL
Irakasle eguna ospatzeko, eskola guztiko irakasle eta langileentzat sukaldatu dugu. Hona hemen argazki gutxi batzuk:
Para celebrar el día del/la profesor/profesora, hemos cocinado para toda la plantilla. A continuación os mostramos unas pocas fotos:
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