ESNE-GAIN BIZKOTXOA ETA JOGUR BIZKOTXOA TXOKOLATEAREKIN / BIZCOCHO DE NATA Y BIZCOCHO DE YOGUR CON CHOCOLATE
ESNE-GAIN BIZKOTXOA ETA JOGUR BIZKOTXOA TXOKOLATEAREKIN / BIZCOCHO DE NATA Y BIZCOCHO DE YOGUR CON CHOCOLATE
- 200 ml esne-gain.
- 150 g azukre.
- 3 arrautza.
- 200 g irina.
- 1 Koilarakada kanela-hautsa.
- 10 g legamia.
- Laranja-birrindura.
INGREDIENTES (BIZCOCHO DE NATA)
- Azukrea, esne-gaina eta arrautzak nahastu.
- Laranjaren birrindura gehitu.
- Irina, kanela eta legamia gehitu. Oso ondo nahastu guztia.
- Labea piztu eta berotzen ipini. 180 gradutan sartu 25-30 minutuz.
- Atera eta utzi hozten.
ELABORAZIOA (ESNE-GAIN BIZKOTXOA)
- 200 ml nata de montar.
- 150 gr. de azúcar.
- 3 huevos.
- 200 gr. de harina.
- 1 cucharada de canela molida.
- 10 gr. de levadura.
- Ralladura de naranja.
ELABORACIÓN (BIZCOCHO DE NATA)
- Mezclar el azúcar, la nata y los huevos. Batir muy bien.
- Incorporar la ralladura de naranja.
- Añadir la harina, la canela y la levadura. Mezclar todo muy bien.
- Precalentar el horno. Meter a 180º durante 25-30 minutos.
- Sacar y dejar enfriar.
OSAGAIAK (YOGUR BIZKOTXOA TXOKOLATEAREKIN)
- 1 yogur (limoizkoa)
- 3 arrautza.
- 1 ekilore-olioa (yogurtaren ontziaren neurrikoa).
- 2 azukrea (yogurtaren ontziaren neurrikoa).
- 3 irina (yogurtaren ontziaren neurrikoa).
- Txokolatea.
- Legamia 16gr.
- Gurina.
INGREDIENTES (BIZCOCHO DE YOGUR CON CHOCOLATE)
- 1 yogur de limón.
- 3 huevos.
- 1 medida (el vasito del yogur) de aceite de girasol.
- 2 medidas (el vasito de yogur) de azúcar.
- 3 medidas (el vasito de yogur) de harina.
- Chocolate.
- 16 gr. levadura.
- Mantequilla.
ELABORAZIOA (YOGUR BIZKOTXOA TXOKOLATEAREKIN)
- Bol baten limoizko yogurra bota.
- Arrautzak gehitu eta ondo nahastu.
- Azukrea gehitu eta nahastu.
- Olioa gehitu eta nahastu.
- Irina gehitu :
1. Irina neurri bat prestatu eta tamizatu. Bolera gehitu eta ondo nahastu.
2. Errepikatu lehenengo puntua beste bi biderrez.
- Legamia gehitu eta ondo irabiatu.
- Labea berotzen ipini (180º).
- Moldean gurina igurtzi barrualdetik.
- Nahastea moldean isuri.
- Labean sartu 40 minutuz.
ELABORACIÓN (YOGUR DE BIZCOCHO DE CHOCOLATE)
- Echa en un bol el yogur de limón.
- Añade los 3 huevos y bate bien con la batidora.
- Añade las dos medidas de azúcar y bate bien con la batidora.
- Añade la harina:
1. Pon un medida de harina y tamiza. Añade esta medida al bol y bate bien.
2. Haz lo mismo dos veces más.
Comentarios
Publicar un comentario