OILASKO RABAK / RABAS DE POLLO
OSAGAIAK
- 3 Oilasko-bularki xerratan.
- Gatza.
- Piperbeltza.
- Ogi birrindua.
- Berakatza.
- Olioa.
- 1 Cayena.
- Ketchup (edo gustukoa den beste saltsaren bat).
ELABORAZIOA
- Tira finetan moztu oilasko-xerrak.
- Gatza eta piperbeltza gehitu.
- Ogi-birrinetan pasatu.
- Zartagin batean olioa berotzen ipini eta utzi berakatza eta cayena gorritzen.
- Olioa bero dagoenean, oilasko-tirak sartu doratu arte.
- Zartaginetik atera eta xukatzen utzi.
- Ontzi batean ketchup apur bat ipini.
- Oilasko rabak saltsan sartu, eta, uuuuummmm!
- On egin!
INGREDIENTES
- 3 Pechugas de pollo fileteadas.
- Sal.
- Pimienta.
- Pan rallado.
- Ajos.
- Aceite.
- 1 Cayena.
- Ketchup (u otra salsa al gusto).
ELABORACIÓN
- Corta en tiras (finas) los filetes de pollo.
- Échales sal y pimienta.
- Pasa las tiras por pan rallado.
- Pon abundante aceite a calentar con dos o tres dientes de ajo y una cayena.
- Cuando el aceite esté caliente, mete poco a poco las tiras de pollo a freír. (Cuando estén bien doradas, sácalas).
- Deja que las tiras fritas escurran el aceite sobrante.
- En un bol aparte, pon un poco de ketchup.
- Para comer, unta cada raba en el ketchup y ¡uuuummmmm!
- On egin!
Comentarios
Publicar un comentario