SAGAR TARTA / TARTA DE MANZANA

 SAGAR TARTA / TARTA DE MANZANA



OSAGAIAK

  • Buittoni hostore masa.
  • 4 arrautza.
  • 500ml esne.
  • 40g maizena.
  • 100g azukre.
  • 2-3 sagar (tamainaren araberakoa).
  • Banilla-esentzia (nahi izanez gero).

ELABORAZIOA
  • Osagai guztiak nahastu.
  • Irakite punturarte berotu. Irabiatu orea loditu arte.
  • Ipini hostorea molde batean eta sardexka batekin ziztatu.
  • Orea gehitu.
  • Sagarrak zati finetan zatitu eta gainetik jarri.
  • Labean sartu. 180º 20-30 minutuz.
  • Labetik atera eta melokotoi marmelada jarri.
  • On egin!

INGREDIENTES

  • 1 masa de hojaldre de Buittoni.

  • 4 huevos.

  • 500 ml de leche.

  • 40g. de Maizena.

  • 100g. de azúcar.

  • 2-3 manzanas.

  • Esencia de vainilla (si se quiere).

ELABORACIÓN

  • Mezclar todos los ingredientes.

  • Llevar todo a ebullición hasta que espese sin parar de remover.

  • Poner el hojaldre en el molde. Pinchar con el tenedor.

  • Añadir la masa.

  • Colocar por encima los trocitos de manzana previamente troceados.

  • Meter en el horno a 180º durante 20 o 30 minutos.

  • Una vez hecha, pintar por encima con mermelada de melocotón.

  • On egin!

                                                                

AMAIERAKO EMAITZA / RESULTADO FINAL





       

Comentarios